鹽滷豆花

鹽滷豆花

1.8 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 35min
6 人份

Ingrediënten

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    200 克
  • 1950 克
  • 鹽滷 (液體,約10克)
    2 - 3 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 11.9 g
Calorieën 500.2 kJ / 119.7 kcal
Vetten 5.2 g
Vezels 4.8 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...