Apparaten en accessoires
豉椒炒排骨
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 人份
Ingrediënten
-
豬小排 切塊(3公分),劃刀300 克
-
醬油1 大匙
-
太白粉1 大匙
-
紅蔥頭3 顆
-
蒜頭3 粒
-
油3 大匙
-
薑 切片10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
洋蔥 切塊½ 顆
-
豆豉 以熱水泡開並保留水1 大匙
-
米酒1 大匙
-
青椒 切片(三角片狀)½ 顆
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 人份
Eiwitten
28.5 g
Calorieën
2133 kJ /
509 kcal
Vetten
36.73 g
Vezels
1.79 g
Koolhydraten
11.13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
小館風情
10 recepten
Taiwan
Taiwan