豉椒炒排骨

豉椒炒排骨

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 人份

Ingrediënten

  • 豬小排 切塊(3公分),劃刀
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 紅蔥頭
    3 顆
  • 蒜頭
    3 粒
  • 3 大匙
  • 切片
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 根
  • 洋蔥 切塊
    ½ 顆
  • 豆豉 以熱水泡開並保留水
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 青椒 切片(三角片狀)
    ½ 顆

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 人份

Eiwitten 28.5 g
Calorieën 2133 kJ / 509 kcal
Vetten 36.73 g
Vezels 1.79 g
Koolhydraten 11.13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...