照燒洋蔥牛肉
TM5 TM6

照燒洋蔥牛肉

4.2 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 克 火鍋牛肉片
  • 1 大匙 醬油
  • ½ 茶匙 糖
  • 1 茶匙 太白粉
  • 15 克 油
  • 150 克 洋蔥, 切絲
  • 1 大匙 蠔油
  • 1 茶匙 味醂
  • 15 克 蔥, 切蔥花
  • 1 茶匙 白芝麻

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1121 kJ / 268 kcal
Eiwitten
15.6 g
Koolhydraten
9.7 g
Vetten
18.6 g
Vezels
0.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten