Apparaten en accessoires
照燒洋蔥牛肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
火鍋牛肉片300 克
-
醬油1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油15 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
蠔油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
蔥 切蔥花15 克
-
白芝麻1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
15.6 g
Calorieën
1121 kJ /
268 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
9.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
日本媽媽家常菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan