蘿蔔糕
TM5 TM6

蘿蔔糕

4.3 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 大匙 油 ,需多備一些刷油用
  • 1 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
  • 1000 克 白蘿蔔 ,去皮,切絲
  • 300 克 在來米 ,浸泡2小時以上,瀝乾
  • 1300 克 水 (含料理和蒸煮用)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1156 kJ / 276 kcal
Eiwitten
5.7 g
Koolhydraten
49.5 g
Vetten
6.2 g
Vezels
3.375 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten