紅燒蘿蔔肉排

紅燒蘿蔔肉排

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 排骨 切塊,先以熱水川燙去血水
    260 克
  • 切段
    30 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 400 克
  • 日式醬油
    60 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 28.2 g
Calorieën 1533 kJ / 365 kcal
Vetten 18.5 g
Vezels 2.28 g
Koolhydraten 18.35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...