紅燒蘿蔔肉排
TM31 TM5 TM6

紅燒蘿蔔肉排

4.2 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 油
  • 1 枝 新鮮紅辣椒, 切段
  • 260 克 排骨 ,切塊,先以熱水川燙去血水
  • 30 克 蔥 ,切段
  • 150 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 400 克 水
  • 60 克 日式醬油
  • 1 大匙 清酒
  • 15 克 糖

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1533 kJ / 365 kcal
Eiwitten
28.2 g
Koolhydraten
18.35 g
Vetten
18.5 g
Vezels
2.28 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten