蘆筍炒蝦仁

蘆筍炒蝦仁

4.8 16 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 蘆筍
    300 克
  • 新鮮百合 (optioneel) 切片
    10 克
  • 蝦仁 開背去腸泥
    250 克
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15.4 g
Calorieën 512 kJ / 122 kcal
Vetten 5.4 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 2.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...