Apparaten en accessoires
山藥芡實排骨湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 人份
Ingrediënten
-
水1000 克
-
芡實15 克
-
排骨 切塊(約4公分),預先川燙去血水300 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮山藥 切塊(約3公分)250 克
-
新鮮蓮子50 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
米酒20 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
310 mg
Eiwitten
17.5 g
Calorieën
933.6 kJ /
223.4 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
春季食療
8 recepten
Taiwan
Taiwan