山藥芡實排骨湯

山藥芡實排骨湯

5.0 22 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 1000 克
  • 芡實
    15 克
  • 排骨 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    300 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮山藥 切塊(約3公分)
    250 克
  • 新鮮蓮子
    50 克
  • ½ - 1 茶匙
  • 米酒
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 310 mg
Eiwitten 17.5 g
Calorieën 933.6 kJ / 223.4 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...