Apparaten en accessoires
檸檬香蒜蝦
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭6 粒
-
奶油20 克
-
草蝦 去鬚腳、開背去腸泥400 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
紅辣椒粉½ 茶匙
-
新鮮香菜 只取葉子5 枝
-
檸檬汁2 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
642 kJ /
153 kcal
Vetten
5.9 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
熱炒排行榜
11 recepten
Taiwan
Taiwan