Apparaten en accessoires
打拋雞肉末
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
去皮雞胸 切塊(約3公分)250 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒2 根
-
紅蔥頭30 克
-
油30 克
-
蠔油1 茶匙
-
魚露2 茶匙
-
新鮮九層塔 只取葉子,稍微切碎1 把
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
30 g
Calorieën
1234 kJ /
295 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
5.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A-TY 泰國媽媽味
10 recepten
Taiwan
Taiwan