打拋雞肉末

打拋雞肉末

2.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 去皮雞胸 切塊(約3公分)
    250 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    2 根
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 30 克
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 魚露
    2 茶匙
  • 新鮮九層塔 只取葉子,稍微切碎
    1 把

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 30 g
Calorieën 1234 kJ / 295 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 5.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...