Apparaten en accessoires
牛肉炒蘋果丁
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
牛肉 切丁(約2公分)200 克
-
蠔油10 克
-
太白粉½ 茶匙
-
米酒10 克
-
蒜頭10 克
-
油20 克
-
蘋果 去皮去籽,切小塊(約1公分)150 克
-
小黃瓜 洗淨,切小塊(約1公分)50 克
-
紅甜椒 洗淨,切小塊(約1公分)30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
708.5 mg
Eiwitten
41.1 g
Calorieën
2347.6 kJ /
561.6 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
117.6 g
Koolhydraten
39.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
2020 超市系列-牛肉
8 recepten
Taiwan
Taiwan