Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 牛肉 ,切丁(約2公分)
- 10 克 蠔油
- ½ 茶匙 太白粉
- 10 克 米酒
- 10 克 蒜頭
- 20 克 油
- 150 克 蘋果 ,去皮去籽,切小塊(約1公分)
- 50 克 小黃瓜 ,洗淨,切小塊(約1公分)
- 30 克 紅甜椒 ,洗淨,切小塊(約1公分)
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 2347.6 kJ / 561.6 kcal
- Eiwitten
- 41.1 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 117.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 708.5 mg