白菜五花肉

白菜五花肉

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 1 茶匙
  • 蝦米
    1 茶匙
  • 帶皮五花肉 切片(厚約0.5公分)
    200 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    30 克
  • 大白菜 切段(約3公分)
    300 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 蒜苗 切段(約2公分)
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.575 g
Calorieën 897 kJ / 214 kcal
Vetten 17.45 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 2.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...