Apparaten en accessoires
白菜五花肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭10 克
-
油1 茶匙
-
蝦米1 茶匙
-
帶皮五花肉 切片(厚約0.5公分)200 克
-
醬油20 克
-
米酒30 克
-
大白菜 切段(約3公分)300 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蒜苗 切段(約2公分)50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8.575 g
Calorieën
897 kJ /
214 kcal
Vetten
17.45 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan