蔥爆牛肉
TM5 TM6

蔥爆牛肉

2.8 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 350 克 火鍋牛肉片
  • 40 克 醬油膏
  • 10 克 米酒
  • 1 茶匙 太白粉
  • 15 克 蒜頭
  • 30 克 油
  • 150 克 洋蔥 ,切條(寬約0.5公分)
  • 15 克 青蔥 ,切段(約3公分)
  • 80 克 水
  • 15 克 味醂
  • 100 克 綜合甜椒 ,切絲(寬約0.5公分)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1566.2 kJ / 374.7 kcal
Eiwitten
16.6 g
Koolhydraten
11.8 g
Vetten
3.7 g
Vezels
1.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten