豉椒雞丁
TM5 TM6

豉椒雞丁

1.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 30 克 蒜頭
  • 30 克 紅蔥頭
  • 20 克 油
  • 100 克 豆豉醬 (自製)
  • 30 克 紹興酒
  • 600 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 10 克 新鮮紅辣椒 (小型),略拍扁 (optioneel)
  • 50 克 綠蘆筍 ,切段
    of 50 克 豌豆莢
  • 10 克 蔥 ,切蔥花

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1919.6 kJ / 459.3 kcal
Eiwitten
28 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
33.4 g
Verzadigd vet
144.5 g
Vezels
4.1 g
Natrium
165.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten