豉椒雞丁

豉椒雞丁

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    30 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 20 克
  • 豆豉醬 (自製)
    100 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以滾水川燙
    600 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 (optioneel) (小型),略拍扁
    10 克
  • 綠蘆筍 切段
    50 克
    50 克 豌豆莢
  • 切蔥花
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 165.7 mg
Eiwitten 28 g
Calorieën 1919.6 kJ / 459.3 kcal
Vetten 33.4 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 144.5 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...