Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 蒜頭
- 30 克 紅蔥頭
- 20 克 油
- 100 克 豆豉醬 (自製)
- 30 克 紹興酒
- 600 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 10 克 新鮮紅辣椒 (小型),略拍扁 (optioneel)
-
50
克 綠蘆筍 ,切段
of 50 克 豌豆莢 - 10 克 蔥 ,切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1919.6 kJ / 459.3 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 33.4 g
- Verzadigd vet
- 144.5 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 165.7 mg