麻辣牛肉乾

麻辣牛肉乾

4.7 28 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 乾辣椒
    20 克
  • 牛腱 切塊(約2公分),先以滾水川燙
    600 克
  • 切片
    15 克
  • 蒜苗 只取蒜白,切段
    50 克
  • 八角
    2 顆
  • 花椒粒
    ½ 茶匙
  • 蠔油
    50 克
  • 1 茶匙
  • 醬油
    40 克
  • 40 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 750 克
  • 花椒粉
    2 茶匙
  • 辣椒粉 依個人喜好添加
    1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 33 g
Calorieën 1300.5 kJ / 311.2 kcal
Vetten 10.5 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...