竹笙枸杞排骨湯
TM6 TM5

竹笙枸杞排骨湯

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 - 6 條 竹笙 (約5克)
  • 1300 克 水 (含浸泡和烹煮用)
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 6 朵 鈕扣菇 ,泡軟
  • 250 克 排骨 ,切塊(約3公分),預先川燙去血水
  • 10 克 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
  • 1 ½ 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1170.1 kJ / 279.7 kcal
Eiwitten
16.9 g
Koolhydraten
6.6 g
Vetten
20.5 g
Verzadigd vet
2784.6 g
Vezels
1.9 g
Natrium
239.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten