百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯

百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 排骨 川燙
    350 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 白蘿蔔 切塊
    100 克
  • 牛蒡 切片
    100 克
  • 新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)
    200 克
  • 1200 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 103.3 mg
Eiwitten 18.2 g
Calorieën 1256.5 kJ / 300.6 kcal
Vetten 20.7 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 68.2 g
Koolhydraten 10.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...