Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 克 排骨 ,川燙
- 100 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 100 克 白蘿蔔 ,切塊
- 100 克 牛蒡 ,切片
- 200 克 新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)
- 1200 克 水
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1256.5 kJ / 300.6 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 68.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 103.3 mg