Apparaten en accessoires
百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
-
排骨 川燙350 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
白蘿蔔 切塊100 克
-
牛蒡 切片100 克
-
新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)200 克
-
水1200 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
103.3 mg
Eiwitten
18.2 g
Calorieën
1256.5 kJ /
300.6 kcal
Vetten
20.7 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
68.2 g
Koolhydraten
10.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
低GI簡易料理
8 recepten
Taiwan
Taiwan