蠔油燜雙菇

蠔油燜雙菇

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 乾香菇 厚肉
    25 克
  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    30 克
  • 25 克
  • 杏鮑菇 切滾刀塊
    180 克
  • 熟竹筍 切塊
    200 克
  • 米酒
    20 克
  • 醬油
    15 克
  • 蠔油
    35 克
  • ¼ 茶匙
  • 或泡香菇的水
    80 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 1838.6 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 1885.9 kJ / 450.8 kcal
Vetten 27 g
Vezels 10.4 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 44.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...