蠔油燜雙菇
TM6

蠔油燜雙菇

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 25 克 乾香菇 ,厚肉
  • 30 克 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
  • 25 克 油
  • 180 克 杏鮑菇 ,切滾刀塊
  • 200 克 熟竹筍 ,切塊
  • 20 克 米酒
  • 15 克 醬油
  • 35 克 蠔油
  • ¼ 茶匙 糖
  • 80 克 水 ,或泡香菇的水

Voeding
per 4 人份
Calorieën
1885.9 kJ / 450.8 kcal
Eiwitten
14.1 g
Koolhydraten
44.7 g
Vetten
27 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
10.4 g
Natrium
1838.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten