Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 高湯 (魚、雞、蔬菜高湯皆可)
- ¼ 茶匙 鹽, 依高湯鹹度調整
- 220 克 白莧菜, 去粗梗和莖,只取葉、切段
- 2 茶匙 太白粉, 與20克水調勻
- 50 克 魩仔魚
- ¼ 茶匙 魚露
- 少許 香油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 496 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 4.9 g
- Vezels
- 2.4 g