銀魚莧菜羹

銀魚莧菜羹

3.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 高湯 (魚、雞、蔬菜高湯皆可)
    200 克
  • 依高湯鹹度調整
    ¼ 茶匙
  • 莧菜 去粗梗和莖,只取葉、切段
    220 克
  • 太白粉 與20克水調勻
    2 茶匙
  • 魩仔魚
    50 克
  • 魚露
    ¼ 茶匙
  • 香油
    少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 7.1 g
Calorieën 496 kJ / 118 kcal
Vetten 4.9 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 12.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...