Apparaten en accessoires
銀魚莧菜羹
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
高湯 (魚、雞、蔬菜高湯皆可)200 克
-
鹽 依高湯鹹度調整¼ 茶匙
-
莧菜 去粗梗和莖,只取葉、切段220 克
-
太白粉 與20克水調勻2 茶匙
-
魩仔魚50 克
-
魚露¼ 茶匙
-
香油少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
496 kJ /
118 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan