奶油洋蔥蒸螃蟹

奶油洋蔥蒸螃蟹

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 奶油
    40 克
  • 洋蔥 切條
    100 克
  • 螃蟹 洗淨,清除內臟
    2 隻
  • 切段
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    10 克
  • 米酒
    15 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 整粒黑胡椒
    1 茶匙
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 切片
    15 克
  • (蒸煮用)
    600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 26.9 g
Calorieën 1052 kJ / 251 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 13.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...