泡菜豬肉水餃
TM5 TM6

泡菜豬肉水餃

3.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 克 泡菜 ,切塊(約2公分)
  • 20 克 薑 ,切塊(約2公分)
  • 1 大匙 米酒
  • 1 顆 蛋
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 蠔油
  • 400 克 豬絞肉
  • 20 克 香油
  • 50 克 蔥 ,切蔥花
  • 30 張 水餃皮

Voeding
per 1 個
Calorieën
281.5 kJ / 67.3 kcal
Eiwitten
3.3 g
Koolhydraten
5.6 g
Vetten
3.4 g
Vezels
0.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten