泡菜豬肉水餃

泡菜豬肉水餃

3.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
30 個

Ingrediënten

  • 泡菜 切塊(約2公分)
    200 克
  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 顆
  • 1 茶匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    400 克
  • 香油
    20 克
  • 切蔥花
    50 克
  • 水餃皮
    30 張

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 3.3 g
Calorieën 281.5 kJ / 67.3 kcal
Vetten 3.4 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 5.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...