韓式泡菜炒雞肉
TM5 TM6

韓式泡菜炒雞肉

4.4 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 克 去骨雞腿排 (約2隻)
  • 15 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 65 克 洋蔥 ,切絲
  • 20 克 蔥 ,切段(3公分)
  • 200 克 韓式泡菜 ,略切碎
  • 10 克 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 80 克 小黃瓜 ,去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1393.8 kJ / 333.4 kcal
Eiwitten
19.6 g
Koolhydraten
6.4 g
Vetten
25.1 g
Vezels
2.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten