韓式泡菜炒雞肉

韓式泡菜炒雞肉

4.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 去骨雞腿排 (約2隻)
    500 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    65 克
  • 切段(3公分)
    20 克
  • 韓式泡菜 略切碎
    200 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 小黃瓜 去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)
    80 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 19.6 g
Calorieën 1393.8 kJ / 333.4 kcal
Vetten 25.1 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...