家常南瓜豆腐煲

家常南瓜豆腐煲

4.8 53 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 橄欖油
    30 克
  • 5 克
  • 南瓜 去皮、去籽、切塊
    200 克
  • 馬鈴薯 去皮、切塊
    50 克
  • 350 克
  • 紅鯛魚片 切小片
    150 克
  • 蟹肉
    200 克
  • 蝦仁
    200 克
  • 奶油
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 嫩豆腐 切小塊
    350 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 21 g
Calorieën 1167 kJ / 279 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 14.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...