野菇海鮮粥

野菇海鮮粥

4.5 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段
    150 克
  • 500 克
  • 白米飯
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)
    100 克
  • ½ 茶匙
  • ⅛ 茶匙
  • 草蝦仁 切塊(約2公分)
    30 克
  • 蚵仔
    60 克
  • 透抽 去除內臟,洗淨,切塊(約2公分))
    50 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 芹菜 取莖,切末
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 594.5 mg
Eiwitten 15.6 g
Calorieën 1351.4 kJ / 323 kcal
Vetten 6.3 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 4191 g
Koolhydraten 52.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...