辣白菜牛肉水餃

辣白菜牛肉水餃

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
30 個

Ingrediënten

  • 娃娃菜 切塊(約2公分)
    400 克
  • 1 茶匙
  • 切塊(約2公分)
    25 克
  • 乾辣椒碎
    2 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 2 大匙
  • ½ 茶匙
  • 花椒粉
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 牛絞肉
    225 克
  • 豬絞肉 (肥)
    125 克
  • 麻辣油
    10 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 水餃皮
    30 張

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 3.4 g
Calorieën 277.7 kJ / 66.4 kcal
Vetten 2.6 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 7.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...