Apparaten en accessoires
辣白菜牛肉水餃
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
30 個
Ingrediënten
-
娃娃菜 切塊(約2公分)400 克
-
糖1 茶匙
-
薑 切塊(約2公分)25 克
-
乾辣椒碎2 大匙
-
米酒1 大匙
-
水2 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
花椒粉½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
牛絞肉225 克
-
豬絞肉 (肥)125 克
-
麻辣油10 克
-
純芝麻油20 克
-
水餃皮30 張
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
277.7 kJ /
66.4 kcal
Vetten
2.6 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
7.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
餃子館在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan