櫻花蝦臘味飯

櫻花蝦臘味飯

4.7 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 紅蔥頭
    40 克
  • 2 大匙
  • 櫻花蝦
    20 克
  • 港式臘腸 (港式), 切段(約2公分)
    150 克
  • 短梗米 洗淨瀝乾
    300 克
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 高湯 (雞肉或牛肉高湯)
    150 克
    150 克 水
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 500 克
  • 切成蔥花
    30 克
  • 新鮮香菜 切碎
    2 枝

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 18.9 g
Calorieën 2100 kJ / 501 kcal
Vetten 19.7 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 61.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...