Apparaten en accessoires
蘑菇起司海陸
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
洋蔥 切塊50 克
-
蒜頭 切片3 粒
-
油10 克
-
帶皮去骨雞腿肉 切塊(約2公分)200 克
-
蘑菇 切片100 克
-
醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蝦仁200 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
比薩起士絲50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
17.575 g
Calorieën
688 kJ /
164 kcal
Vetten
8.925 g
Vezels
0.675 g
Koolhydraten
3.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan