Apparaten en accessoires
韓式辣雞
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜頭10 克
-
沙拉油10 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約2公分)400 克
-
韓國辣椒醬2 大匙
-
番茄醬1 大匙
-
糖1 大匙
-
小黃瓜 切段(約2公分)2 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
38.5 g
Calorieën
1623 kJ /
387 kcal
Vetten
19.8 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
12.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
韓式家常料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan