宮保杏鮑菇肉片
TM6

宮保杏鮑菇肉片

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 克 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
  • 5 克 蒜頭
  • 20 克 油
  • 2 大匙 乾辣椒 ,剪成小段
  • 1 茶匙 花椒粒
  • 250 克 杏鮑菇 ,利用削皮刀刨成薄片
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 醬油
  • 250 克 牛五花肉片 ,約10公分長
  • 15 克 蠔油

Voeding
per 4 人份
Calorieën
2414.2 kJ / 577 kcal
Eiwitten
65.2 g
Koolhydraten
28.5 g
Vetten
25 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
9.8 g
Natrium
1534.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten