宮保杏鮑菇肉片

宮保杏鮑菇肉片

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    30 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 20 克
  • 乾辣椒 剪成小段
    2 大匙
  • 花椒粒
    1 茶匙
  • 杏鮑菇 利用削皮刀刨成薄片
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 牛五花肉片 約10公分長
    250 克
  • 蠔油
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 人份

Natrium 1534.8 mg
Eiwitten 65.2 g
Calorieën 2414.2 kJ / 577 kcal
Vetten 25 g
Vezels 9.8 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 28.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...