Apparaten en accessoires
羊肉炒麵
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭5 粒
-
油20 克
-
洋蔥 切絲80 克
-
紅蘿蔔 切絲100 克
-
空心菜 切段,梗葉分開100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
火鍋羊肉片100 克
-
沙茶醬2 大匙
-
醬油1 大匙
-
烏醋1 茶匙
-
油麵300 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10.7 g
Calorieën
1243 kJ /
297 kcal
Vetten
15.5 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
29.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
熱炒排行榜
11 recepten
Taiwan
Taiwan