Apparaten en accessoires
臘腸炒青椒
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
廣式臘腸 (或肝腸),切片(厚約1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
蒜頭 切片10 克
-
青椒 切條(約1.5公分)250 克
-
白胡椒粉1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
599.7 mg
Eiwitten
9.6 g
Calorieën
814.1 kJ /
194.8 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
10.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式家常美味秘密
44 recepten
Taiwan
Taiwan