花膠燉雞
TM6 TM5

花膠燉雞

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 克 雞高湯
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 40 克 花膠 (乾燥),浸發後川燙切塊(約3公分),詳見要訣
  • 6 朵 鈕扣菇 ,泡軟
  • 15 克 黑棗 ,洗淨,瀝乾
  • 250 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Voeding
per 1 人份
Calorieën
773.8 kJ / 185 kcal
Eiwitten
24.6 g
Koolhydraten
6.9 g
Vetten
6.6 g
Verzadigd vet
236.1 g
Vezels
1.5 g
Natrium
384.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten