紅蔥頭肉燥

紅蔥頭肉燥

4.5 16 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
1 完整食譜

Ingrediënten

  • 蒜頭
    20 克
  • 15 克
  • 豬絞肉 (建議肥瘦各半)
    400 克
  • 豆干 (約3-4塊),切小丁
    100 克
  • 醬油膏
    40 克
  • 醬油
    40 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 油蔥酥 市售或自製(詳見要訣)
    60 克
  • 冰糖
    5 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 300 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食譜

Natrium 248.1 mg
Eiwitten 104 g
Calorieën 6655.2 kJ / 1592.1 kcal
Vetten 99.3 g
Vezels 3990 g
Verzadigd vet 12.8 g
Koolhydraten 62.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...