花生豬腳湯

花生豬腳湯

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 1000 克
  • 豬腳 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    600 克
  • 甘草
    1 片
  • 白胡椒粒
    3 粒
  • 罐頭花生 洗淨,備用
    100 克
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 330.3 mg
Eiwitten 43.6 g
Calorieën 2609.9 kJ / 623.8 kcal
Vetten 45.3 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 8419.6 g
Koolhydraten 11.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...