Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 乾香菇
- 100 克 溫水
- 450 克 蔬菜高湯
- 60 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲(約0.3公分)
- 60 克 小白菜 ,切段(約3公分)
- 100 克 紅鳳菜 ,取葉,切段(約3公分)
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ⅛ - ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 5 克 薑 ,切絲
- 150 克 蒟蒻麵 ,以剪刀剪成兩段
- 白芝麻 ,少許 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 333 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 7.5 g