Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 克 冬粉
- 水 (溫水,詳見做法1),浸泡用
- 70 克 蒜頭
- 40 克 油
- ½ 茶匙 鹽 (optioneel)
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 35 克 糖
- 40 克 醬油
-
20
克 米酒
of 20 克 白酒 - 700 克 水
- 200 - 250 克 生草蝦仁 ,去腸泥
- 200 克 新鮮甜豌豆
- 50 克 蔥 ,切蔥花或切絲(詳見要訣),裝飾用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g