Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 條 小黃瓜 ,去芯,切絲(食材絲前約650克)
- ¼ 茶匙 鹽
- 300 克 梅花肉 ,切絲 (約0.5公分×5公分)
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- ½ 茶匙 糖
- 10 克 油
- 10 克 蒜頭
- ½ 茶匙 香油
- 1 大匙 蠔油
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1575.1 kJ / 376.8 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 70.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 601.2 mg