Apparaten en accessoires
小黃瓜炒肉絲
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
3 人份
Ingrediënten
-
小黃瓜 去芯,切絲(食材絲前約650克)5 條
-
鹽¼ 茶匙
-
梅花肉 切絲 (約0.5公分×5公分)300 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
香油½ 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
601.2 mg
Eiwitten
18.4 g
Calorieën
1575.1 kJ /
376.8 kcal
Vetten
29 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
70.6 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品X李易
4 recepten
Taiwan
Taiwan