Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 克 韭菜 ,切小段(約1公分)
- 400 - 500 克 韭黃 ,切小段(約1公分)
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 60 克 薑 ,切塊
- 90 克 水
- 600 克 豬絞肉
- 300 克 蝦仁 ,切小丁
- 45 克 薄鹽醬油
- 3 茶匙 香油
- ½ 茶匙 糖
- ¾ 茶匙 白胡椒粉
- 120 張 水餃皮 ,(約2斤)
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 152.2 kJ / 36.4 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 94.2 mg