Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
餃子皮
- 1 大匙 油 ,可多備一些刷油用
- 150 克 水 ,可多備一些
- 300 克 麵粉 (中筋麵粉)
- ¼ 茶匙 鹽
白菜豬肉餡
- 400 克 高麗菜 ,切塊
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 350 克 豬絞肉
- 530 克 水
- 20 克 醬油
-
10
克 米酒
of 10 克 清酒 - ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 胡椒粉
- 1 大匙 純芝麻油 (15克)
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g