白菜豬肉蒸餃

白菜豬肉蒸餃

4.9 9 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 1u. 35min
32 個

Ingrediënten

餃子皮
  • 可多備一些刷油用
    1 大匙
  • 可多備一些
    150 克
  • 麵粉 (中筋麵粉)
    300 克
  • ¼ 茶匙
白菜豬肉餡
  • 高麗菜 切塊
    400 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 豬絞肉
    350 克
  • 530 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
    10 克 清酒
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 純芝麻油 (15克)
    1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 個

Eiwitten 3 g
Calorieën 318 kJ / 76 kcal
Vetten 4 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...