Apparaten en accessoires
糯米椒炒豬肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
油5 克
-
五花肉 切條(約1公分)150 克
-
蒜頭 切片10 克
-
薑 切片10 克
-
豆豉 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
糯米椒 切斜段(約3公分)150 克
-
新鮮紅辣椒 切斜段(約3公分)20 克
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
辣豆瓣醬 依個人口味調整1 - 2 茶匙
-
米酒1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
217.4 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
763.5 kJ /
182.7 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式家常美味秘密
44 recepten
Taiwan
Taiwan