Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 油
- 120 克 洋蔥 ,切絲
- 250 克 火鍋牛肉片 ,切片(長約5公分)
- 15 克 味醂
- 20 克 醬油
- 10 克 米酒
蒸煮
- 2 顆 蛋 ,帶殼洗淨 (室溫)
- 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 1200 克 水
- 25 克 蔥 ,切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 4253.5 kJ / 963.8 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 90.9 g
- Vetten
- 49.4 g
- Verzadigd vet
- 297.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 665.7 mg