蔥花玉子牛蓋飯

蔥花玉子牛蓋飯

4.6 21 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 人份

Ingrediënten

  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    120 克
  • 火鍋牛肉片 切片(長約5公分)
    250 克
  • 味醂
    15 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
蒸煮
  • 帶殼洗淨 (室溫)
    2 顆
  • 白米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 1200 克
  • 切蔥花
    25 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 665.7 mg
Eiwitten 35.3 g
Calorieën 4253.5 kJ / 963.8 kcal
Vetten 49.4 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 297.9 g
Koolhydraten 90.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...