Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
花生芝麻包
- 25 克 黑芝麻粉
- 60 克 無鹽烤花生
- 35 克 冰糖粉
- 10 克 奶油 ,置於室溫軟化
- 60 克 水
- ¼ 茶匙 乾酵母粉
- 125 克 中筋麵粉
- 5 克 油
- 1 小撮 鹽
雞蛋燉奶
- 400 克 牛奶
- 60 克 冰糖粉
- 4 顆 蛋
銀耳露
- 250 克 新鮮白木耳 ,去根部,切塊
- 50 克 冰糖
- 800 克 水
- 15 克 紅棗 ,以清水洗淨
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2407.2 kJ / 575.3 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 75.8 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 6.4 g