黑胡椒什錦炒牛肉

黑胡椒什錦炒牛肉

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 30 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 新鮮豆芽菜 洗淨去根部
    100 克
  • 綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲
    100 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (optioneel) 斜切
    1 根
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 依個人口味調整
    少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 53.7 mg
Eiwitten 13.6 g
Calorieën 981.4 kJ / 234.8 kcal
Vetten 18.1 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 45.5 g
Koolhydraten 5.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...