黑胡椒什錦炒牛肉
TM6

黑胡椒什錦炒牛肉

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 克 油
  • 1 顆 蒜頭
  • 250 克 牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
  • 100 克 洋蔥 ,切絲
  • 100 克 新鮮豆芽菜 ,洗淨去根部
  • 100 克 綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲
  • ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
  • 1 根 新鮮紅辣椒 ,斜切 (optioneel)
  • ½ 茶匙 醬油
  • 少許 鹽 ,依個人口味調整

Voeding
per 1 人份
Calorieën
981.4 kJ / 234.8 kcal
Eiwitten
13.6 g
Koolhydraten
5.5 g
Vetten
18.1 g
Verzadigd vet
45.5 g
Vezels
1.8 g
Natrium
53.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten