Apparaten en accessoires
黑胡椒什錦炒牛肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
油30 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
新鮮豆芽菜 洗淨去根部100 克
-
綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲100 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (optioneel) 斜切1 根
-
醬油½ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
53.7 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
981.4 kJ /
234.8 kcal
Vetten
18.1 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
45.5 g
Koolhydraten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
低GI簡易料理
8 recepten
Taiwan
Taiwan