Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 醬油 ,約2 茶匙
- 5 克 糖 ,約1 茶匙
- 5 克 太白粉 ,約1 茶匙
- 300 克 牛腰內肉 ,(里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份
- 10 克 蠔油 ,約1 大匙
- 40 克 油
- 100 克 青椒 ,切塊狀
- 40 克 洋蔥 ,切塊,約3公分
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 911.2 kJ / 217.8 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 284.7 mg