Apparaten en accessoires
蠔油青椒牛肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
醬油 約2 茶匙10 克
-
糖 約1 茶匙5 克
-
太白粉 約1 茶匙5 克
-
牛腰內肉 (里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份300 克
-
蠔油 約1 大匙10 克
-
油40 克
-
青椒 切塊狀100 克
-
洋蔥 切塊,約3公分40 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
284.7 mg
Eiwitten
16.1 g
Calorieën
911.2 kJ /
217.8 kcal
Vetten
15.8 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
4.1 g
Koolhydraten
4.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
人氣高溫食譜
10 recepten
Taiwan
Taiwan