蠔油青椒牛肉

蠔油青椒牛肉

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 醬油 約2 茶匙
    10 克
  • 約1 茶匙
    5 克
  • 太白粉 約1 茶匙
    5 克
  • 牛腰內肉 (里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份
    300 克
  • 蠔油 約1 大匙
    10 克
  • 40 克
  • 青椒 切塊狀
    100 克
  • 洋蔥 切塊,約3公分
    40 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 284.7 mg
Eiwitten 16.1 g
Calorieën 911.2 kJ / 217.8 kcal
Vetten 15.8 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 4.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...