Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 豬小排 ,川燙去血水
- 300 克 水梨 ,去皮去核,切塊
- 10 顆 紅棗 ,切半去籽
- 1200 克 水
- 1 大匙 枸杞 ,洗淨瀝乾
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1112.1 kJ / 266.1 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 64.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 62.6 mg