Apparaten en accessoires
水梨燉排骨湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
6 人份
Ingrediënten
-
豬小排 川燙去血水500 克
-
水梨 去皮去核,切塊300 克
-
紅棗 切半去籽10 顆
-
水1200 克
-
枸杞 洗淨瀝乾1 大匙
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
62.6 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
1112.1 kJ /
266.1 kcal
Vetten
19.5 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
64.9 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
入秋養生
10 recepten
Taiwan
Taiwan