Apparaten en accessoires
南杏木瓜燉雪耳
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
4 人份
Ingrediënten
-
水1200 克
-
紅棗20 克
-
生甜杏仁 (南杏),浸泡4小時,瀝乾40 克
-
木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)200 克
-
新鮮白木耳 撕小塊100 克
-
冰糖120 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
983.6 kJ /
235.3 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
45.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
港澳吃吃喝喝
11 recepten
Taiwan
Taiwan