南杏木瓜燉雪耳

南杏木瓜燉雪耳

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 1200 克
  • 紅棗
    20 克
  • 生甜杏仁 (南杏),浸泡4小時,瀝乾
    40 克
  • 木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)
    200 克
  • 新鮮白木耳 撕小塊
    100 克
  • 冰糖
    120 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 3.5 g
Calorieën 983.6 kJ / 235.3 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 45.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...