Apparaten en accessoires
木瓜蘋果排骨湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 人份
Ingrediënten
-
油5 克
-
蒜頭20 克
-
排骨 先以熱水川燙去血水200 克
-
木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)150 克
-
蘋果 去皮,去籽,切塊(約3公分)150 克
-
水800 克
-
鹽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
800.6 kJ /
191.5 kcal
Vetten
13 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
9.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
這樣吃最美
10 recepten
Taiwan
Taiwan