Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 蒜頭
- 100 克 洋蔥 ,切細絲
- 1000 克 水
- 200 克 新鮮鮭魚片 ,切塊(約3公分)
- 60 克 板豆腐 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1134.7 kJ / 271.2 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 1603.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 219.4 mg