Apparaten en accessoires
洋蔥鮭魚清湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切細絲100 克
-
水1000 克
-
新鮮鮭魚片 切塊(約3公分)200 克
-
板豆腐 切塊(約3公分)60 克
-
蔥 切段(約3公分)15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
219.4 mg
Eiwitten
23.6 g
Calorieën
1134.7 kJ /
271.2 kcal
Vetten
16 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
1603.8 g
Koolhydraten
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan