枸杞蒸鱈魚
TM6 TM5

枸杞蒸鱈魚

4.7 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 克 日式醬油
  • 5 克 米酒
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 250 克 鱈魚片
  • 15 克 薑 ,切片
  • 1 大匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
  • 500 克 水
  • 3 根 新鮮香菜 ,只取葉子

Voeding
per 1 人份
Calorieën
899.4 kJ / 215 kcal
Eiwitten
14.7 g
Koolhydraten
3.9 g
Vetten
14.8 g
Verzadigd vet
1716.7 g
Vezels
0.2 g
Natrium
1128.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten