泡菜豆腐鍋

泡菜豆腐鍋

4.7 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 韓式泡菜
    200 克
  • 五花肉片
    150 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 嫩豆腐 切塊(約2公分)
    250 克
  • 500 克
  • 切段(約3公分)
    20 克
  • 魚露
    1 大匙
  • 1 顆
  • 白芝麻油 (optioneel) 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 32.1 g
Calorieën 2297 kJ / 549.6 kcal
Vetten 39.4 g
Vezels 5.1 g
Koolhydraten 21.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...