Apparaten en accessoires
泡菜豬肉豆腐鍋
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
韓式泡菜 泡菜和湯汁分開180 克
-
洋蔥 (約半顆),切絲100 克
-
白芝麻油1 大匙
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
辣椒粉 (optioneel)½ 茶匙
-
蒜頭 (optioneel) 預先磨成泥½ 茶匙
-
韓式泡菜 泡菜和湯汁分開200 克
-
水800 克
-
五花肉片300 克
-
金針菇 去根部,洗淨1 包
-
新鮮青辣椒 (optioneel) 斜切薄片1 根
-
板豆腐 切塊350 克
-
蔥 切段3 根.
-
鹽 依個人口味調整1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20.769 g
Calorieën
1913 kJ /
457 kcal
Vetten
34.933 g
Vezels
2.98 g
Koolhydraten
14.699 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火鍋TIY
10 recepten
Taiwan
Taiwan
韓式家常料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan